Jäsenyys ja yhteystiedot

24.10.2016

Muista päivittää yhteystietosi liiton sivuilla, jotta saamme välitettyä tietoa haluamaasi osoitteeseen. Olethan myös siirtänyt jäsenyytesi Valtorin yhdistykseen entisen virastosi yhdistyksestä?

Käythän tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä jäsentietosi liiton jäsenpalvelusivustolla (löytyy www.jhl.fi), jotta saamme tiedotteet ja uutiset oikeaan osoitteeseen. Käytämme liiton tuottamaa osoitelistausta, emme Valtorin sähköpostiosoitteita.

Mikäli kuulut vielä edellisen työnantajan JHL:n yhdistykseen, ilmoitathan siitä myös meille. Emme näe toisten yhdistysten jäsentietoja. Joten jos työpaikkasi on Valtori, vahva suosituksemme on vaihtaa yhdistystä Valtorin omaan yhdistykseen. Lomake yhdistyksenvaihtoon löytyy liitteenä.

YT-neuvottelut, luottamusmiesvalinnat sekä yhdistyksen syyskokous ovat akuuteimpia tiedotusasioita tällä hetkellä, joten hoidathan yhteystietosi kuntoon pikimmiten.

Liitteet