Luottamusmieskausi päättyy, ilmoittaudu ehdokkaaksi

7.11.2016

Nykyinen luottamusmieskausi on päättymässä vuodenvaihteessa ja haku luottamusmieheksi seuraavalle kaudelle on käynnissä.

Valtorin luottamusmiessopimuksen mukaisesti nykyisten luottamusmiesten toimikausi päättyy 31.12.2016. Tästä johtuen pyydämme halukkaita asettumaan ehdolle luottamusmieheksi seuraavalle toimikaudelle.

Alueellisia luottamusmiespaikkoja on neljä (Etelä, Itä, Länsi ja Pohjoinen) sekä näille varaluottamusmiehet. Jonkin alueen luottamusmies toimii myös valtakunnallisena pääluottamusmiehenä.

Ehdokkaaksi voi asettua 15.11.2016 klo 12.00 mennessä lähettämällä viesti Valtori JHL ry:n sihteerille (johanna.joki@valtori.fi) ja ilmoittamaan halukkuudestaan luottamusmiestehtäviin.

Ilmoituksessa on hyvä olla nimitiedon lisäksi yhteystiedot, toivottu edustusalue ja haluaako varsinaiseksi vai varaluottamusmieheksi. Myös kiinnostus pääluottamusmiestehtävään on hyvä ilmaista.

Mikäli ehdokkaita on useampia samaan kohteeseen, pidetään vaali ajalla 16.-24.11.2016. Tästä lähetetään erikseen tietoa 15.11. Luottamusmiesvalinnat vahvistetaan syyskokouksessa 29.11.2016.

Valtori JHL ry hallitus