Yhdistyksen kuulumisia

15.2.2017

Takana on kiireinen ja uuvuttava yt-neuvottelukierros sekä siitä johtuneet muutoskeskustelut. Näiden lisäksi niitä "oikeita" töitä on myös ollut ihan riittämiin ja välillä tunnit eivät meinaa päivässä riittää.

Virkistysraha
Yhdistyksen syyskokouksessa päätimme tukea jäseniämme pienellä virkistysrahalla.
Valittavana on joko kolme leffalippua Finnkinon teatteriin tai vaihtoehtoisesti kuitteja vastaan 30 euron kertakorvaus mistä tahansa itsemaksetusta liikunta- tai kulttuurimaksusta.
Kuitit toimitetaan 15.12.2017 mennessä yhdistyksen taloudenhoitajalle (Jyri Marin).
Tarvitsemme tiedon tilattavien leffalippujen määrästä, joten ohessa linkki virkistysrahakyselyyn, johon toivomme vastausta 28.2.2017 mennessä. https://fi.surveymonkey.com/r/XSHDLBR

JHL - Pääkaupunkiseudun alue goes SuperPark 18.3.
Pääkaupunkiseudun aluetoimisto järjestää perhe- ja edustajistovaalitapahtuman Vantaan SuperParkissa lauantaina 18.3.2017. Tilaisuus on tarkoitettu JHL:n pääkaupunkiseudun alueen jäsenille perheineen. www.superpark.fi

SuperPark on varattu vain JHL:n käyttöön klo 11 – 13 (SuperPark on avoinna klo 20  saakka).
Kello 13 alkaen kokoustiloissa JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineen tervehdys ja vaalipaneeli. Ehdokkailla mahdollisuus esittäytyä.

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 7.3. mennessä (400 ensimmäistä mahtuu mukaan).

Uudet luottamusmiehet valittu
Syyskokouksessa vahvistettiin luottamusmiehet seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Luottamusmiestehtäviin on valittu seuraavat henkilöt:
Eero Salonen, luottamusmies, eteläinen alue
Petri Kauppi, varaluottamusmies, eteläinen alue
Johanna Joki, pääluottamusmies; luottamusmies, itäinen ja läntinen alue; varaluottamusmies, pohjoinen alue
Mikko Lämsä, luottamusmies, pohjoinen alue

Kevätkokous
Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous torstaina 6.4.2017 klo 17. Paikka ja agenda ilmoitetaan kokouskutsussa. Kokoukseen sisältyy ruokailu.

Liitteet